Saturday, June 20, 2009

KERINDUAN

Kenangan Lalu
R.I.N.D.U- setiap insan tahu akan erti rindu...seperti mane sy... cume kerinduan sy x terubat... ari ni cukup pemergian hubby terchenta 2 bln 13 ari cume perbezaan nye dulu sy menunggu hubby 3 bln dan hubby akn blik ke pangkuan,,, skg brape bln n tahun pun hubby x kn pulang smp ble2...sy cube kuatkan hati ni tapi kadang2 ia rapuh jgk...ble bjaln ke mane2 tgk pasgn lain rase sgt iri hati... aqeel lak ble tgk lelaki yg mcm chinese ia mesti tegur n ajk main auuu cakkk... so rase kesian gle kt dia... sebak n sayu...ble sy bagi gmbr babah dia n ckp sayang babah dia akn amik gmbr n cium gmbr tuh... ketahulah anakku ni sume ujian TUHAN untuk kiter... kita x tau ape hikmah disebalik sume ni...semoge BABAH bersemadi dgn tenang dsane... setiap detik dan saat mama x putus berdoa tuk babah... U MEAN EVERYTHING TO US-

mama n aqeel terlalu rindu kt Babah




18 comments:

HaninFarshid said...

sabar eh,Ann...Hanin tak tau camna nak cakap...but u must be strong for Aqeel...he needs his mama to be there for him..hanin tau Ann akan besarkan Aqeel menjadi anak yang soleh dan berjaya di dunia dan di akhirat. i know..if arwah ada pun dier nak tengok anak dier berjaya...

ann..mari kiter sama2 doakan arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman...

u take care tau....sentiasa ingat..ann masih ada kawan2 dan keluarga who will always be there for you..

nmmy84 said...

tabahkan hatimu sahabatku.Tuhan akan slu bersamamu.

w|cKa` said...

ann,
smoga ann tabah hadapi semua.
ann kena tabah demi aqeel.

azryna abdul said...

sedih & sebak bc entry ni..


pape pun byk2 bersabar..
hope tabah dlm menghadapi kehidupan ni....

Anonymous said...

salam.
bila baca blog ni mesti rasa nak menangis.

ety said...

ann...stiap kali ty baca entry ann about kerinduaan ann n aqeel msti msti berair mata ety..ety bayangkan mcm mana kl ety di tempat ann..

but..ann aharus tabah tuk besarkan aqeel yang comel tu..dia sgt2 perlukan perhatian ann..1day aqeel akan fhm apa yang terjadi n dia harus berbangga dpt mama yang setabah n sekuat ann..

Ena Mazly said...

Ann, sabar ye sayang... sesungguhnya dugaan yg tuhan bg tu sentiasa disertai dgn rahmat yg terselindung disebaliknya...

sedekahkan fatihah setiap kali ann teringatkan arwah... insyaallah, arwah akan ditempatkan di tpt org2 yg soleh.

cinderellatulin said...

semoga ann kuat semngat utk menempuh hr mndatang...aqeel merupakan masa depan ann sndiri..trsentuh ngan entri kali ni...n kalo ada kesempatan nk jer jumpa ann n aqeel..nk cium2 pipi aqeel tuh

Marsha~ said...

kasihan aqeel..... sedih dengar... sabar ye ann, suatu hari nanti aqeel mesti faham... sedekahkan alfatihah byk2 utk arwah..

nurulhaza said...

hai..
saya unknown blogger kot..
tapi saya suka baca blog..
n saya sgt sedih sampai nangis baca blog awak..
tapi, apa kita leh buat kan..Allah lebih sayangkan dia..
yg penting awak mesti tabah dan kuat smgt dgn ur baby aqeel..
:)

aQEEL IdraKi Mama said...

thanx yer pade sume yg mberi smgt kat ann...sejuta thanxie...beruntung dapat kwn mcm korang...

nurulhaza said...

same2..:)

Anonymous said...

kamu bawak byk bersabor ima...

atulhani said...

salam, just bump to your blog. Saya tak kenal cik, tapi semoga cik tabah dalam melalui dugaan ini. Ameen.

cik mas said...

salam ann.. hati saya rasa terusik membaca blog ini.. apa-apa pun bersabarlah ye.. (mari kita tukar link..)

luvmum said...

salam..tabahkan ati ok.jaga Aqeel bebaik didik dia jadi anak yg soleh.moga allah swt merahmati dan melindungi Ann sekeluarga..

aQEEL IdraKi Mama said...

thanx ye pade yg memberi semangat kt ann luv u all

nur rabiatul adawiyyah said...

first time saya baca blog awak..rs sedih sangat sampai mengalir airmata ni...harap tabahkan hati..dekatkan diri ngan allah..insyaallah awak akan kuat..