Thursday, April 30, 2009

bAbah Aqeel


gmbr terakhir aqel ngn babah




babah terlalu excited dpt aqeel pgg aqel smp cmni

babah sgt kasihkan aqeel

memori aqeel ngn babah walopun aqeel x mengerti ape2 tp ble aqeel da bsar mama akn tunjukkan sume gambar babah aqeel n akan ceritakan sume pasal babah....ketahuilah wahai anakku sesungguhnya babah amat myayangi aqeel..


mentari x bersinar
malam hilang serinya
burung x ceria seperti dulu
seakan memahami
kedukaanku ini
jiwaku kekosangan dan pilu
ku kehilanganmu

8 comments:

ain husna said...

k.ann, sayu bc blog akak ni...sabar ek.be strong 4 ur lil cutie aqeel.

semoga arwah ditempatkan bersama org2 y beriman.amin!

~Iza~ said...

Saya sangat bersimpati pada Ann dan Aqeel..but life has to go on..Harap ann terus tabah dan bersabar dengan dugaan-Nya..
Saya tak tahu kalau saya yg berada kat tempat Ann, boleh ke saya menanggung dugaan begini...saya rasa saya tak mampu..

Keep in touch ye..

erlyda said...

simpati dengan apa yang terjadi kat u all sekeluarga..so sad..tabah ok

aQEEL IdraKi Mama said...

semoga Allah tempatkan arwah di kalangan org beriman aminn

ety said...

ann...setiap kali ety baca entry ann msti hati ni rasa sayu sgt2..tmbh lagi mengenangkan aqeel yg masih kecil..sabar yer ann...

Yat Ekhram said...

annn,

tabah ye adikku sayang.

sob*sob*
ada apa2 nak minta tlg let me know yea.

*hugs*

nasaoji said...

"babah" betul2 mempraktikkan aper yg d blaja/tahu tang cam ner nak pegg bby...

Anonymous said...

assalammualaikum....ann

Ann walaupun saya tak mengenali ann,saya rasa sngat sedih bila baca blog ann...Dan sedeyy sangat tngok aqeel yang mengetahui apa2.....
sabar lah ye